Pametno in učinkovito britje

Vam dlake izredno hitro rastejo in vas vsako jutro čaka britje, ki vam vzame ogromno časa? Se vam nikakor ne da vsako jutro zapravljati dragocenega časa, ki bi ga lahko preživeli v postelji? Potem ima Philips brivnik kot nalašč za vas!

C:\Users\tanjae\Desktop\SP9862_14_UPL__18081609ak.jpg

Brivnik Philips

Philips predstavlja moški brivnik S9000 Prestige, ki je zansovan za gladko drsenje po koži, pri čemer vsako dlako odreže izjemno natančno in tik ob koži. Se vam ne da briti vsak dan? Tudi po 7 dni stari bradi brivnik deluje prav tako brezhibno, saj je vsak njegov del ustvarjen, da izpolni najvišja pričakovanja.

Imate težave z urezninami in se vam večkrat naredijo majhne brazgotine? Philipsov aparat za britje ima rezila z izjemno močnimi in ostrimi robovi, ki omogočajo natančnejše britje. NanoTech rezila so ojačana z nanodelci za najnatančnejše rezanje dlak in prinašajo izjemno gladko brtije.

C:\Users\tanjae\Desktop\SP9862_14_U2P__1811200306.jpg

Moški brivnik

Se vam ne da vsakodnevno briti ali pa eksperimentirate z daljšo brado? Lahko izberete med tremi nastavitvami za prilagojeno britje, ki vam omogočajo, da tudi gosto 7-dnevno brado obrijete brez truda. Senzor BeardAdapt, ki ga omogoča moški brivnik, preverja gostoto brade 15-krat na sekundo in samodejno prilagaja brivski aparat vašim dlačicam. Ne veste, ali bi si pobrili vse dlake, ali samo uredili brado? Moški brivnik ima tudi pritrdljiv oblikovalnik brade, ki ustvarja popolen neobrit videz, kot tudi kratko, lično prirezano brado.

Poleg aparata za britje dobite tudi postajo za brezžično polnenje Qi, ki vam omogoča, da zmogljivo litij-ionsko baterijo brivskega aparata ali katero koli drugo napravo, ki podpira tehnologijo Qi, napolnite tako, da jo enostavno postavite na brivniku priloženo postajo.

Moški brivnik ima kar 72 rezil, ki naredijo 150.000 rezov na minuto. Po koncu uporabe lahko obraz dobro očistite z globinsko ščetko SmartClick, brivski aparat pa pospravite v trdo torbico.

C:\Users\tanjae\Desktop\SP9862_14_MI1__18081609b1.jpg

Vsakodnevno britje